Klassiek in de Kapel, Check In For The World & Multiobus stellen voor

Bonn - Beethoven-tweedaagse


Op zaterdagochtend 19 september 2020 vertrekken we met een comfortabele autocar van Multiobus richting Bonn. Onderweg vertelt Lucas Blondeel, toppianist en professor piano/pianoforte aan de gerenommeerde ‘Universität der Künste Berlin’, over Beethoven, over het jubileumjaar van de componist en over zijn geboortestad Bonn. Hij heeft ook tekst en uitleg over het concert van die avond in het World Conference Center.

In Bonn toegekomen, rijden we – met begeleiding van een lokale gids – langs de belangrijkste highlights van de stad, waarna u voldoende vrije tijd krijgt om wat te eten en op eigen houtje het gezellige, historische centrum te bezoeken. Nahet inchecken en opfrissen in ons hotel (One Bonn-Beethoven │ reviews 9,1/10), vertrekken we naar het restaurant voor het diner en van daaruit naar het avondconcert: Beethoven & Broadway, een prachtig programma rond Ludwig van Beethoven, Leonard Bernstein & George Gershwin.


Zondag 20 september bezoeken we na het ontbijt het vernieuwde Beethovenhuis, waar de componist werd geboren. We krijgen er een uitgebreide introductie over het museum, gevolgd door een bezoek in kleine groepen. Aansluitend wandelen we naar het prachtige Collegium Leoninum waar we lunchen en dan verwacht worden op een privé-recital door Lucas Blondeel in de Old Church-zaal. Na het recital rijden we opnieuw huiswaarts. Verwachte aankomst omstreeks in Tienen 19u00.

Uniek aanbod voor de cultuur- en muziekliefhebber: een top-tweedaagse met begeleiding van toppianist Lucas Blondeel, met maar liefst 2 concerten ter plaatsen. Het aantal plaatsen is beperkt tot 55. De organisatie behoudt zich het recht voor om de reis te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen (< 45).


De Beethovenreis is een organisatie van Check In For The World, Beauduinstraat 44 te 3300 Tienen, tel. 016/78 10 81, BE0478111713, Lic.6043.

De gedetailleerde inhoud van het programma en de prijzen zijn beschikbaar op de website checkinfortheworld.be en zijn prioritair aan vermeldingen op andere websites.

Deze reis valt integraal onder de algemene en bijzondere voorwaarden van Check In For The World – TREVAN bvba, die er integraal deel van uitmaken. 

De organisator behoudt zich ten allen tijden het recht voor het programma aan te passen zonder voorafgaandelijke kennisgeving indien de omstandigheden dat noodzaken.


Vroegboekactie!

Wie vòòr 31 maart 2020 boekt, krijgt een gratis VIP-ticket (per persoon) voor het grote Beethovenconcert met Casco Phil en Stella Chen, dat plaatsvindt op donderdag 12 november 2020 in Tienen.

Op het programma staan dan het adembenemend mooie vioolconcerto en de bejubelde vijfde symfonie van Ludwig van Beethoven.


Beeld van Beethoven in Bonn